سایت فروشگاهی سنگر کتاب

حتماً می‌دانید که جامعه‌ی ما با فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی چندان رابطه‌ی دوستانه‌ای ندارد. اما دلیل اصلی کم‌لطفی به این یار مهربان چیست؟ مسلماً جواب این سؤال، بی‌علاقگی ما ایرانی‌ها نسبت به داستان‌ها، یادگیری آموزه‌های جدید و پرورش قوه‌ی تخیل نیست، چراکه فرهنگ و تاریخ ادبی پربار و منحصربه‌فردمان، نشان از جایگاه بلند و ارزشمند ادبیات، به‌ویژه ادبیات داستانی، در زندگی مردمان این دیار کهن دارد.

به نظر می‌رسد که ما تنها نمی‌دانیم که چطور باید از میان خیل عظیم کتاب‌های موجود در بازار، کتابی باب میل و طبق سلیقه‌ی خودمان پیدا کنیم و سرعت روزافزون زندگی و مشغله‌های فراوان، فرصت آزمون و خطا برای پیدا کردن کتاب موردعلاقه‌مان را از ما گرفته است.

مشاهده وبسایت
سایت فروشگاهی سنگر کتاب

صفحات طراحی شده

اما با ایران کتاب، آزمون و خطایی در کار نخواهد بود. بهترین و تحسین‌شده‌ترین کتاب‌های سراسر این کره‌ی خاکی در انواع سبک های گوناگون گرد هم آمده‌اند تا برای کسانی که تمایل به آشنایی با آثار ارزشمند ادبی دارند، هیچ دغدغه‌ای وجود نداشته باشد.با انتخاب از میان آثار متنوع و دست‌چین شده‌ی ایران کتاب، می‌توانید مطمئن باشید که کتابی که در دست دارید، ارزش زمانی که برای آن صرف می‌کنید را دارد.

ایران‌کتاب، رسالت خود را ارائه‌ی اطلسی جامع از برترین کتاب‌ها و معتبرترین جوایز ادبی سراسر دنیا می‌داند و بر آن است تا با خلق آرمان‌شهری ادبی، بهترین‌ها را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.

حالا حتماً می‌دانید که چرا در ایران کتاب ، هر کتابی یافت نمی‌شود.

 

می‌گویند: «كتاب بخوانید.» در پاسخ به این پرسش كه «چرا باید كتاب بخوانیم؟» می‌گویند: «با كتاب خواندن آدم بهتری می‌شوید» یا «با كتاب خواندن جهان را بهتر می‌شناسید» یا «با كتاب خواندن دید وسیع‌‎تری پیدا می‌كنید».

اما این پاسخ‌ها شما را قانع كرده است؟
جهان پیچیده امروز، با منابع اطلاعاتی بی‌پایان و دانش محدود و اندكی كه در سریع‌ترین شكل ممكن به ما عرضه می‌كنند، اصلا جایی برای كتاب خواندن باقی می‌گذارد؟ در جهان سیاست‌‎زده امروز كه انگار همه ارزش‌‎های گذشته رنگ باخته‌اند و آدم‌ها تنهاتر شده‌اند و فرصت‌ها محدودتر و بحران‌ها فزاینده‌تر، خواندن قرار است چه دردی از ما دوا كند؟
بیایید این پرسش مهم را یك بار دیگر با هم تكرار كنیم: چرا باید كتاب بخوانیم؟
به احتمال زیاد ما نیز پاسخی برای آن نداشته باشیم، اما باورهایی داریم كه شاید مسیر را برای تأمل بر این پرسش هموارتر سازد و معرف ما نیز باشد.
گمان ما بر این است كه جهان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدردی است؛ نیازمند پذیرش دیگری، با هر عقیده و هویتی. اما چگونه می‌توان بدون قضاوت، دیگری را پذیرفت و جهان را از آشوب این همه جنگ و ترس و نفرت نجات داد؟
آیا كتاب‌ها یارای این كار را دارند؟ چگونه؟
با مطالعه كتاب، بی‌ آن كه از جهان خودتان بیرون بروید، به قلمرو دیگری قدم می‌گذارید. با اولین گام بر خاک ناآشنای این قلمرو، هر تصور محدود‌كننده‌ای از جهان داشته باشید کمابیش رنگ خواهد باخت. درك فكر و دیدگاه دیگری، به مثابه سپری ما را در برابر تعصب و ترس ایمن می‌دارد و كمك می‌كند جهان را از چشم دیگری ببینیم. به جای آن‌ها بخندیم، با آن‌ها گریه كنیم، بترسیم، خشمگین بشویم، از عمیق‌ترین احساسات‌شان باخبر شویم و مهم‌تر از این‌ها، قصه‌های‌شان را گوش دهیم.

 

 

بنا به گفته‌ى بورخس: “بهشت، جايى شبيه به يك كتابخانه‌ى بزرگ است.” اگر با بورخس هم نظر هستيد حتماً با ما همراه شوید .

Ui/UX
فرانت اند
درخواست مشاوره رایگان

* وارد کردن فیلد های بالا الزامی است