چگونه یک سایت فروشگاهی بسازیم؟
چگونگی ساخت یک فروشگاه اینترنتی
سالها پیش بیل گیتس گفت:
کسب و کاری که آنلاین نباشد محکوم به فناست!
اکنون پس از سالها، اکثر کسبوکارها متوجه شدهاند که بدون حضور آنلاین نمیتوانند به جایی برسند.
فروشگاه اینترنتی را می توان در اینستاگرام یا حتی تلگرام راه اندازی کرد. اما هیچ کدام به اندازه داشتن یک وب سایت موثر و قابل اعتماد نیستند.
زیرا دیگر نیازی نیست نگران آپدیت پلتفرم، فراموشی رمز عبور، فاکتورهای جعلی و بسته شدن اینستاگرام و تلگرام باشید!
از طرف دیگر، در وب سایت، دست شما برای متقاعد کردن مشتری بازتر است. از توصیفات تا توضیحات و تصاویر محصول.
به همین منظور تصمیم گرفتیم ساخت سایت فروشگاهی را از صفر تا صد با زبانی ساده با شما در میان بگذاریم تا از رقبا عقب نمانید.
اگر آماده ای برویم دفتر اصلی!
اول از همه مشخص کنید که…
قبل از اینکه به سراغ مراحل عملی ساخت سایت فروشگاهی برویم، باید مواردی را روشن کنیم.
اول از همه، شما باید بدانید که چه نوع محصولاتی را قرار است بفروشید! آیا محصول فیزیکی یا فایل قابل دانلودی را ارائه می دهید؟ کسب و کار شما B2B است یا B2C؟ پاسخ به این سوالات به شما کمک می کند تا مسیر روشنی را ترسیم کنید.
همچنین در انتخاب نام دامنه سایت، سرور میزبان، نوع طراحی و حتی فرمت انتخابی نیز موثر است.
پس از آن، باید انتظارات خود را زیر ذره بین بگذارید. اکنون پیش بینی کنید چه تعداد بازدید کننده و چه میزان بازدهی برای سال آینده دارید؟
پاسخ به این سوال تاثیر مستقیمی در تعیین نوع سیستم فروشگاهی دارد. اینکه کار شما با نصب ووکامرس شروع می شود یا بهتر است طراحی سایت فروشگاهی خود را از همان ابتدا به برنامه نویسان متخصص بسپارید، اینجا مشخص است.
نکته مهم دیگری که باید در نظر بگیرید سطح دانش فنی شماست. آیا با مسائل IT و طراحی سایت آشنایی دارید؟ اگر پاسخ منفی است، توصیه می کنیم به سراغ سیستم های پیچیده نروید و از راه حل های ساده تر استفاده کنید.
اما اگر فکر می کنید که کسب و کار شما خیلی زود رشد خواهد کرد و قرار است یک سایت ویژه برای بازدیدکنندگان آماده کنید، باید حرفه ای پیش بروید و همه چیز را منحصرا از ابتدا بسازید.
حال بیایید نحوه ساخت سایت فروشگاهی را در 7 مرحله بیاموزیم.
مرحله 1: نام دامنه را مشخص و ثبت کنید
نام دامنه آدرس وب سایت شما است. در واقع اگر سایت را به عنوان یک ساختمان در اینترنت در نظر بگیریم، دامنه آدرسی است که دیگران از طریق آن می توانند این ساختمان را پیدا کنند.
انتخاب نام دامنه مناسب تاثیر زیادی در موفقیت یا شکست کسب و کار شما دارد. در حالی که پرداختن به این موضوع به تنهایی می تواند موضوع مقاله دیگری باشد، در حین انجام این کار شایان ذکر است که چند نکته اساسی را ذکر کنیم:
ترجیحاً از اعداد در نام انتخابی استفاده نکنید.
از علائم نگارشی مانند فاصله در دامنه انتخاب شده استفاده نکنید.
هرچه نام دامنه کوتاه تر باشد، بهتر به خاطر سپرده می شود.
نام انتخابی باید با کسب و کار و برند شما مطابقت داشته باشد.
موضوع دیگری که باید در مورد آن صحبت کنیم انتخاب پسوند دامنه است. به تصویر زیر دقت کنید، هر دامنه از 2 قسمت اصلی نام و پسوند تشکیل شده است.
همه ما پسوند com. ما یک افزونه جهانی می شناسیم که شناخته شده ترین در دنیای اینترنت است.
پسوند ir. که مختص کشور ما ایران است. این تمدید نیز به دلیل تحریم ها مشکلاتی دارد. به عنوان مثال، شما نمی توانید از تبلیغات گوگل استفاده کنید.
هشدار: تحت هیچ شرایطی از توسعه کشورهای دیگر مانند انگلستان. و ما استفاده نکنید
اگر می خواهید ببینید نام مورد نظر رایگان است یا خیر، می توانید به name.com بروید. شما نام مورد نظر را به آن می دهید و این سایت نه تنها به شما می گوید که آیا این نام دامنه موجود است یا خیر، بلکه چندین نام دامنه را نیز پیشنهاد می کند.
برای ثبت دامنه ir. شما باید به وب سایت ایرنیک بروید و دستورالعمل های آنجا را دنبال کنید. اگر قصد ثبت دامنه با پسوند بین المللی را دارید می توانید از خدمات شرکت هایی مانند ایران سرور استفاده کنید.
پس از انتخاب نام دامنه، باید هاست سایت خود را انتخاب کنید.
مرحله 2: یک میزبان سایت را انتخاب کنید
برای میزبانی یک سایت، به فضایی برای میزبانی محتوای سایت خود نیاز دارید. به چنین فضایی هاست می گویند که به معنای میزبان است.
هاست یک حساب کاربری با منابع خاص (حجم، سی پی یو و رم) است که وظیفه نگهداری تمامی محتوا و کدهای سایت شما را بر عهده دارد.
یکی از مهمترین مراحل طراحی سایت فروشگاهی و هر نوع سایت دیگری انتخاب هاست مناسب است. انواع مختلفی وجود دارد که ما آنها را بررسی می کنیم. مقاله نحوه انتخاب بهترین هاست داخلی و خارجی را توصیه می کنیم. زیرا در آنجا 9 نکته را با جزئیات مختلف بررسی کردیم تا کار شما آسانتر شود.
1. هاست اشتراکی
سرورها قدرت و فضای زیادی دارند. گاهی اوقات این فضا به قسمت های کوچک تری تقسیم می شود و یک سرور میزبان چندین سایت کوچک است. هاست اشتراکی هزینه کمتری را روی دست صاحب سایت می گذارد و از طرف دیگر قدرت کمتری را ارائه می دهد.
استفاده از این شکل از میزبانی ایده بسیار خوبی است، به خصوص در هنگام شروع. زیرا در ابتدای فعالیت بازدیدکنندگان زیادی وجود ندارد و ممکن است نیازی به قدرت سرور بالایی نداشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
asxda
آیا این دیدگاه مفید بود؟